About Us

Sinds 2011

Met veel passie voor ambachtelijk steen is Alex Koppelman in 2011 gestart met het verwerken van breuksteen, gereconstrueerde steenstrips en Flagstones. Door de jaren heen heeft hij een eigen handschrift ontwikkeld welke te omschrijven is als strak en minimalistisch.  Bekijk HIER het portfolio van Stone Applications  met oogverblindende projecten.

Motivatie

De unieke projecten en opdrachten en de vele uitdagingen maken het werk variërend, geen project is het zelfde. Maar de passie is de grootste drijfveer, passie om unieke muren en gevels te realiseren passend bij de wens van de opdrachtgever, het creëren van duurzaamheid, persoonlijke expressie en geloofwaardigheid (natuursteen)

 

Stone Applications is samenwerkingspartner van Wild Stone (Stone Veneer products) in Nederland. Wildstone fabriceert stenen vanuit hun eigen fabriek in Tsjechie met 100% natuurlijke  lichtgewicht materialen.

 

Elke steen is een kopie van een echte natuursteen, en dus niet van echt te onderscheiden. Het gevoel van massief steen. 

ons product

We verkopen graag steenstrips aan u, maar ons product gaat verder dan alleen dat. We verkopen een volledige opbouw van een muur in de style zoals deze het beste aansluit bij uw wensen. Een steenafwerking waarin duurzaamheid, kwaliteit, en esthetische schoonheid voorop staan. Technisch toegepast met hoogwaardige producten en juiste verwerking van de op elkaar afgestemde materialen. Wij geven u voldoende mogelijkheden waaronder steenkeuze, kleuring, vorm en structuur en de mogelijkheid combinaties te maken van verschillende type steen, maar ook afwerking, voegkleur, volle voeg, verdiepte voeg, minimalistische strakke zetwijze of toch liever rustiek.


het unieke concept van stone applications

wij nemen de verantwoording over het gehele project.Burg. de Zeeuwstraat 132

3281 AL NUMANSDORP

+316 40238297

stoneapplicationsnl@gmail.com

alex@wildstone.eu

 

Bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van gereconstrueerd steen en ambachtelijk natuursteen.